Hotel Livemax Higashi-Ginza din Tokyo

2-12-1 Tsukiji, Chuo, Tokyo

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Livemax Higashi-Ginza.

Detalii cazare

Cu locația în Ginza, Hotel Livemax Higashi-Ginza este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Tokyo. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, laundromat, servicii poştale, Wi-Fi în zone publice sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi papuci, prosoape, televizor ecran plat, aşternuturi, acces internet (wireless). Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Hotel Livemax Higashi-Ginza este o alegere excelentă de unde puteți explora Tokyo sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Livemax Higashi-Ginza 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tokyo?

1. Haneda (Tokyo, Japonia)

13 km

2. Narita (Tokyo, Japonia)

56 km

3. Ibaraki (Ibaraki, Japonia)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?