Hotel Livemax Asakusa Sky Front din Tokyo

1-10-4 Narihira, Sumida, Tokyo

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Livemax Asakusa Sky Front.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Tokyo, Hotel Livemax Asakusa Skyfront vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, laundromat, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, lift. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Tokyo este un motiv întemeiat de ce să alegeți Hotel Livemax Asakusa Skyfront pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Livemax Asakusa Skyfront 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tokyo?

1. Haneda (Tokyo, Japonia)

17 km

2. Narita (Tokyo, Japonia)

52 km

3. Ibaraki (Ibaraki, Japonia)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?