Hotel Lakend din Udaipur

Fatehsagar lake shore, Alkapuri, Udaipur

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Lakend.

Detalii cazare

Acest hotel încântător, care se găsește în Udaipur, este o opțiune perfectă pentru familii. Acest hotel oferă un total de 35 camere de oaspeți. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Lakend. Lakend oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. La Lakend spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Oaspeţii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  null Acest hotel se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această proprietate garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Lakend 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Udaipur?

1. Maharana Pratap (Udaipur, India)

21 km

Care sunt conditiile de intrare in India?