Hotel Italia Ken din Niigata

1574 Nishiboridori 7-ban-cho, Chuo-ku,, Niigata-shi,, NIIGATA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Italia Ken.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Niigata, Hotel Italiaken vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, spa. Comoditatea și comfortul face ca Hotel Italiaken să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Niigata.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Italiaken 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Niigata?

1. Niigata (Niigata, Japonia)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?