ClickCease

Hotel Intermonti din Livigno

Livigno, Lombardia, Valle d'Aosta si Piedmont, Italia

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Intermonti 4****

Descriere generala: Hotelul Intermonti este situat intr-un loc linistit, compus din mai multe cladiri in stil tipic alpin, cladirile sunt legate intre ele prin niste porti de acces.

Hotelul are: receptie, restaurant, bar, tavern, sala de billiard, sala de jocuri pentru copii, si magazine, piscine interioara, sala de fitness cu sauna, baie turceasca, hotelul mai ofera show-uri de noapte si entertainment, camera incalzita de depozitare a echipamentelor de schi, bucataria este traditional italieneasca, dar si acopera diferite mancaruri europene si nu numai.

Distanta fata de zona de ski: 100 m fata de LIVIGNO SLOPES. Serviciu gartuit de schi bus la 50 m fata de hotel.

 Descrierea camerelor: Camerele sunt mobilate in stil alpin, dotate cu: TV-satelit, baie cu dus, uscator de par, telefon si unele cu balcon.

Tariful include: cazarea, masa cu demipensiune, Cina de Craciun, intrarea la piscina interioara, mini clubul pentru copii, internetul wi-fi in holul hotelului, bauturi de “bun venit”, depozitarea echipamentelor de schi in camera special amenajata pentru acestea, internet wi-fi gratuit in tot spatiul hotelului.

Tariful nu include : bauturile, alte servicii neincluse in pret.

Garaj: 10 euro / noapte
Animalele de companie permise 5 euro / zi


Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.