Hotel Green Plaza Joetsu din Niigata

112-1 Kabanosawa, Minamiuonuma-shi,, Niigata,, NIIGATA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Green Plaza Joetsu.

Detalii cazare

Hotel Green Plaza Joetsu cu cele 3 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Niigata. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. WiFi gratuit în toate camerele, staţie încărcare auto electrice, altar, laundromat, servicii taxi sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare prosoape, ceai gratuit, dulap, covoare, rack pentru haine. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ închiriere echipament schi, lecţii de schi, parc acvatic, cadă fierbinte, saună, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Comoditatea și comfortul face ca Hotel Green Plaza Joetsu să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Niigata.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Green Plaza Joetsu 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?