Hotel Grand Terrace Chitose din Chitose

Honcho 4-4-4, Chitose

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Grand Terrace Chitose.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Sapporo, Hotel Grand Terrace Chitose vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. Toate facilitățile necesare, inclusiv Wi-Fi în zone publice, parcare auto, transfer hotel/aeroport, restaurant, servicii spălătorie, sunt la îndemână. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, covoare, rack pentru haine, tabletă în cameră, aşternuturi pentru a asigura o noapte liniștită. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale acestui loc de cazare cum ar fi cadă fierbinte, spa, masaj. Hotel Grand Terrace Chitose este o alegere excelentă de unde puteți explora Sapporo sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Grand Terrace Chitose 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chitose?

1. Chitose (Sapporo, Japonia)

4 km

2. Okadama (Sapporo, Japonia)

39 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?