Hotel Egreta din Olimp

Olimp, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Egreta.

Detalii cazare

  Descriere generala: Hotelul Egreta este  un hotel nou construit si este format din doua corpuri avand o locatie deosebita. Localizare: Situat pe faleza statiunii Olimp, in vecinatatea complexului Panoramic-Amfiteatru-Belvedere. Dotari generale: Restaurant ,  terasa , sala de conferinta, internet. Dotari camere: Hotelul are o capacitate de 25 de camere duble   dotate cu mobilier modern, TV-cablu, minibar,baie cu dus,aer conditionat. Serviciile de masa:Se acorda in restaurantul Egreta categoria 3 stele.Valoarea mesei este: ·         Mic dejun - 20 Lei/pers/zi. ·         Pranz/Cina - 30 Lei/pers/zi.           Tratament : se efectueaza de luni pana sambata si include 2 proceduri/zi la Baza de Tratament Doina. Facilitati copii: - Copiii  cu varsta intre 0- 4(neimpliniti) ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun; - Copiii  cu varsta intre 4- 12  ani beneficiaza de gratuitate la cazare si  achita 50% din tari masa adult; - Copiii  peste 12 ani achita integral serviciile de masa; - Pentru cei care solicita pat suplimentar se achita 10 lei/zi.

Nume cazare de la furnizor: Egreta 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Olimp?

1. Mihail Kogalniceanu (Constanta, Romania)

52 km

2. Varna (Varna, Bulgaria)

95 km

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp