Hotel Crescent Court din Dallas

400 Crescent Court, 2148713200

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Crescent Court.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este în Victory Park. Cele 226 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2017. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Reşedinţa dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Cei care stau în această clădire se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Toți oaspeții care stau la această proprietate se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Hotel Crescent Court. Acest hotel se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Crescent Court 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dallas?

1. Love Field (Dallas, Statele Unite ale Americii / SUA)

7 km

2. Dallas Ft Worth (Dallas, Statele Unite ale Americii / SUA)

24 km

3. Meacham Field (Dallas, Statele Unite ale Americii / SUA)

51 km

4. Majors Field (Greenville, Statele Unite ale Americii / SUA)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!