Hotel Clubhotel Gotzens din Gotzens

Gotzens, Tirol, Tirol, Austria

Detalii cazare

Localizare: Götzens Clubhotel este situat într-o poziţie liniştită şi însorită, cca. 300 de metri de centrul Götzens, cca. 750 de metri de staţia de telegondolă Götzens (cca. 6 minute de mers sau de o scurtă călătorie cu serviciul gratuit de ski-bus), la cca. 5 km departare se afla staţia de telegondolă Mutters. Statia skibus se afla la 250 metri departare de hotel, in apropiere de biserică si piata centrala.

Facilitati hotel: Götzens Clubhotel are 55 camere, un hol spaţios, luminos si aerisit, cu recepţie, o cafenea, restaurant, bar. Parcare auto: în funcţie de disponibilitate

Facilitati camera: Camere duble: au in dotare telefon, televiziune prin satelit, seif, baie sau duş şi toaleta, partial balcon. Gradul de ocupare: minim 2 adulti / maxim 2 adulti (cca. 20 m²). Camera dubla plus 1 pat suplimentar posibil: au in dotare telefon, televiziune prin satelit, seif, baie sau duş şi toaletă, partial balcon, un pat canapea (pentru a 3-a persoana). Gradul de ocupare: minim 2 adulti / maxim 3 adulţi sau 2 adulţi + 1 copil (cca. 22 m²). Cameră de familie: modern dotate cu telefon, televiziune prin satelit, seif, baie sau duş şi toaletă. Unele camere au de asemenea un balcon, 2 canapele extensibile suplimentare sau o canapea extensibilă dublă (pentru a 3-a si a 4-a pers.). Gradul de ocupare: minim 2 adulti + 1 copil / maxim 4 adulti sau 2 adulti + 2 copii (cca.24 m²). Apartamente: modern mobilate care au in dotare 1x dormitor si un living room cu o canapea extensibilă dublă (pentru a 3-a si a 4-a). Unele au de asemenea, facilităţi pentru gătit. Acestea sunt echipate cu telefon, televiziune prin satelit, seif, baie sau duş şi toaletă, partial balcon. Gradul de ocupare: minim 2 adulti + 1 copil / maxim 4 adulti sau 2 adulti + 2 copii, (cca. 40 m²).

Sport & relaxare:Include utilizarea zilnica de următoarele facilităţi în \"Relax- & Vitalcenter\":  piscină acoperită, sauna, cameră de relaxare, sala de fitness spaţioasă cu o gamă excelentă de echipamente profesionale.  Oaspeţii pot folosi, de asemenea, facilităţi de agrement, inclusiv baie de aburi, în hotel vecin „Edelweiss” (cca. 200 de metri distanţă). Tariful nu include Acces la internet wireless; Masaje în hotel vecin „Edelweiss”.

Nota bene:Animale: nu sunt premise.Parcare auto: în funcţie de disponibilitate
Nume cazare de la furnizor: Hotel Clubhotel Gotzens 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Gotzens?

Obiective turistice adiacente

Regiunea Tirol

Lacul Achensee & imprejurimile

Care sunt conditiile de intrare in Austria?