Hotel Claremont Guest House din Melbourne

189 Toorak Road, South Yarra, 189

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Claremont Guest House.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Melbourne, Hotel Claremont Guest House vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Hotel Claremont Guest House. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, încălzire, serviciu trezire dimineața, birou. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Hotel Claremont Guest House vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Claremont Guest House 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

14 km

2. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

17 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

22 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

49 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

71 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?