Hotel Casa 400 din Amsterdam

Eerste Ringdijkstraat 4, Amsterdam

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Localizare: Hotelul se afla la numai 300 de metri de gara si statia de metrou Amstel din Amsterdam. Statiile de tramvai si metrou de la gara Amstel, situate la mai putin de 5 minute de mers pe jos de Casa 400, asigura conexiune cu Piata Muzeelor, centrul orasului si Piata Waterlooplein.

Facilitati hotel: Hotelul asigura locuri de parcare subterane. Hotelul ofera un serviciu de închiriere de biciclete si prânzuri la pachet. Restaurantul East57 serveste preparate locale, salate si brânzeturi. Are si un bar de vinuri, unde oaspetii se pot bucura de gustari si au la dispozitie o selectie de peste 100 de vinuri. Oost este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de ciclism, Excursie în oras si Viata de noapte. Turistii care stau în aceasta zona vor gasi baruri si restaurante excelente în apropiere.

Dotari camere: Fiecare camera moderna are TV cu ecran plat cu functii interactive. Dotarile standard ale camerelor hotelului Casa 400 Amsterdam includ paturi foarte lungi, un birou si un frigider.Nume cazare de la furnizor: Hotel Casa 400 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

12 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

55 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!