Hotel Binario Saga Arashiyama din Kyoto

3-4 Sagatenryuji Hiromichicho, Ukyo-ku

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Binario Saga Arashiyama.

Detalii cazare

Situat în Arashiyama, Hotel Binario Saga Arashiyama este un loc perfect de plecare pentru a explora Kyoto. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Televizor ecran plat, papuci, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de cadă fierbinte, masaj. Hotel Binario Saga Arashiyama combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Kyoto de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Binario Saga Arashiyama 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kyoto?

1. Itami (Osaka, Japonia)

33 km

2. Kobe (Osaka, Japonia)

58 km

3. Kansai Intl (Osaka, Japonia)

75 km

4. Tajima (Toyooka, Japonia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp