Hotel Best Western Allegro Nation din Paris

Paris, Paris si imprejurimi, Franta

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Hotel Best Western Allegro Nation 4****

Localizare: Hotelul se află la doar 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Picpus. Hotelul este la 10 minute de mers pe jos de Gara RER Nation, care oferă acces direct la Disneyland Resort Paris și cartierul de afaceri La Défense. Boulevard Périphérique este la 1 km, iar Parcul Bois de Vincennes se află la doar 1,6 km de hotel. Gare de Lyon - Bercy este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de Monumente, Plimbare in oraș și Istorie.

Facilitati hotel: Hotelul oferă acces gratuit la internet Wi-Fi. Hotelul Allegro servește mic dejun tip bufet zilnic, iar acesta poate fi oferit in cameră. De asemenea, oaspeții se pot relaxa in lounge cu o băutură de la bar. Este posibilă parcarea privată la proprietate (este necesară rezervare) si costă 17 EUR pe zi.

Dotari camere: Decorate in stil modern, camerele de la Allegro Paris au un TV LCD și baie privată. Toate camerele sunt izolate fonic și oferă aer condiționat.Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.