ClickCease

Hotel Baross din Budapesta

Budapesta, Ungaria, Ungaria

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Hotel Baross 3***

Localizare: Hotelul este situat în centrul oraşului, în vecinătatea Gării de Est, într-o clădire de început de secol cu acces usor spre conexiunile de transport.

Facilitati hotel: Hotelul este situat pe 3 etaje ale unei clădiri de 6 etaje şi ofera camere şi apartamente spatioase si luminoase. În interiorul clădirii se afla un centru de frumuseţe la care oaspeţii hotelului au reduceri. Aici sunt disponibile camere pentru masaje, manichiură, pedichiură, solariu şi un salon de coafura. Recepţia este deschisă 24 ore pe zi, iar personalul va fi bucuros să vă ofere harti turistice si informaţii utile în timpul şederii dumneavoastră.

Facilitati camere: Cele 54 ce camere ale hotelului Baross sunt dotate cu televiziune cu canale prin satelit, acces gratuit la internet wireless, telefon, minibar, aer conditionat, iar baile spatioase oferă cabina de dus, oglinzi cosmetice, uscator de par şi produse de toaletă. Hotelul nu detine un restaurant, dar oaspetii pot gasi in apropiere mai multe locuri unde pot servi specialitati din bucataria magheara, atat de cunoscuta.Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.