Hotel Axia Inn Kushiro din Kushiro

6-3 Suehiro-cho, Kushiro

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Axia Inn Kushiro.

Detalii cazare

Axia Inn Kushiro este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Kushiro. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, aparat fax, xerox, 24-ore recepţie sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața pentru a asigura o noapte liniștită. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi masaj. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Axia Inn Kushiro.

Nume cazare de la furnizor: Axia Inn Kushiro 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kushiro?

1. Kushiro (Kushiro, Japonia)

16 km

2. Nakashibetsu (Nakashibetsu, Japonia)

79 km

3. Obihiro (Obihiro, Japonia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?