Hotel Aristos din Zagreb

Cebini 33, Zagreb

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Aristos.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Zagreb. Poziționată la 7. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Clienții vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Cele 145 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Acest hotel a fost ultima oară renovat în anul 2009. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, Aristos oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Aristos dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la acest hotel care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. Călătorii vor fi încântaţi de mesele servite la hotel. Unele dintre aceste servicii ale Aristos pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Aristos 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zagreb?

1. Pleso (Zagreb, Croatia)

5 km

2. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!