Hotel A&O Frankfurt Ostend din Frankfurt

Frankfurt, Hessa, Germania

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel A&O Frankfurt Ostend.

Detalii cazare

Poziționată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare este la 2. 5 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 15. 1 kilometru(i). Hotelul dispune de un total de 226 unităţi de cazare. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Dacă vizitatorii solicită, aceştia pot beneficia de paturi suplimentare în unităţile de cazare. Acest hotel este loial practicilor durabile ecologice. Unele dintre aceste servicii ale a&o Frankfurt Ostend pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: A&O Frankfurt Ostend 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Frankfurt?

1. City Airport (Mannheim, Germania)

65 km

2. Siegerland (Siegen, Germania)

75 km

3. Hahn Airport (Frankfurt, Germania)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?