Hotel Antunovic Zagreb din Zagreb

Zagreb, Croatia Centrala, Croatia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Antunovic Zagreb.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Zagreb. Situat la 10. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Această reşedinţă dispune de 158 camere confortabile. Antunovic Zagreb a fost construit în anul 2006. Antunovic Zagreb include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Antunovic Zagreb oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Antunovic Zagreb nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullAceastă reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Hotelul oferă servicii de întreţinere şi relaxare. Vizitatorii vor fi încântaţi de mesele servite în unitate de cazare. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Antunovic Zagreb 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zagreb?

1. Pleso (Zagreb, Croatia)

14 km

2. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!