Hotel Amano Grand Central din Berlin

TripAdvisor, nota 4.0

Heidestraße 62, Berlin

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Amano Grand Central.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Mitte. Situat la 1. 7 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Clienții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Clienții vor găsi aeroportul la 7. 5 kilometru(i). Un total de 250 camere sunt disponibile în incintă. Această unitate de cazare a fost construită în anul 2015. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Amano Grand Central oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullVizitatorii sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile aici. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Amano Grand Central 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Berlin?

1. Tegel (Berlin, Germania)

5 km

2. Schoenefeld (Berlin, Germania)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!