Hotel Africa Nova din Algiers

TripAdvisor, nota 3.5

3 , Rue Hammoumene Boussad, Hussein Dey, Algiers

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Africa Nova.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Alger. Situată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea este la 2. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Clienții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Proprietatea se află la 5. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Clienții vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Hotelul este la 5. 0 kilometru(i) de port. Africa Nova numără un total de 78 camere de oaspeţi. Această proprietate a fost realizată în anul 2015. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă 24/7. Din nefericire, nu există dormitoare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Africa Nova 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Algiers?

1. Houari Boumediene (Algiers, Algeria)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Algeria?