Horizon Morelia din Morelia

Periférico Paseo de la República 3325, Col. Poblado Ocolusen, Morelia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Horizon Morelia.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Morelia. Cuibărită la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află în apropierea principalelor zone de distracție. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de hotel. Proprietatea este la 4. 0 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 25. 0 kilometru(i). Numărul total de camere de oaspeți este de 80. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2015. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există dormitoare în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare la Horizon Morelia. Clienţii pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Această reşedinţă dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa din incintă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Horizon Morelia 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Morelia?

1. Morelia (Morelia, Mexic)

21 km

2. Uruapan (Uruapan, Mexic)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?