Hongqiao Jinjiang Hotel (Former Sheratonhongqiao) din Shanghai

5 SOUTH ZUNYI ROAD, CHANGNING DISTRICT, 5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hongqiao Jinjiang Hotel (Former Sheratonhongqiao).

Detalii cazare

Jin Jiang Hongqiao Hotel este convenabil situat în zona populară Hongqiao INTEX Changning. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. La locul de cazare puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, servicii taxi, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, covoare, sufragerie separată, acces internet (wireless), camere nefumători. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, saună, piscină interioară, spa, masaj. Descoperiți tot ceea ce orașul Shanghai are de oferit alegând Jin Jiang Hongqiao Hotel ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Hongqiao Jin Jiang Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

6 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

37 km

3. Suzhou (Suzhou, China)

95 km

4. Wuxi Airport (Wuxi, China)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in China?