Holiday Inn Xi An Big Goose Pagoda din Xian

SOUTH 2ND RING ROAD, 398

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Xi An Big Goose Pagoda.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Yanta. Un total de 325 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Holiday Inn Xi an Big Goose Pagoda oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Aceasta este o reşedinţă ecologică. Această proprietate dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Holiday Inn Xi an Big Goose Pagoda pentru confortul acestora. Holiday Inn Xi an Big Goose Pagoda poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Xi An Big Goose Pagoda 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Xian?

1. Xianyang (Xian, China)

29 km

Care sunt conditiile de intrare in China?