Holiday Inn Toulouse Airport din Toulouse

Place Du Bicentennaire De La Revolution Francaise, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Toulouse Airport.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător, perfect ca destinație de familie, este situat în Blagnac. Poziționat la 10. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de proprietate. Oaspeții pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 1. 0 kilometru(i). Călătorii vor găsi aeroportul la 1000 metri. Unitatea de cazare cuprinde un total de 150 dormitoare confortabile. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, acest hotel a fost renovat integral în anul 2013. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Pentru confortul oaspeţilor, Holiday Inn Toulouse Airport oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullToți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Acest hotel este dedicat respectării practicilor durabile ecologice. Unitatea de cazare oferă facilităţi de afaceri. Oferind o gamă variată de opţiuni de luat masa, această proprietate va veni în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi oaspeţii. Unele dintre aceste servicii ale Holiday Inn Toulouse Airport pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Toulouse Airport 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Toulouse?

1. Blagnac (Toulouse, Franta)

1 km

2. Le Sequestre (Albi, Franta)

66 km

3. Mazamet (Castres, Franta)

73 km

4. Lalbenque (Cahors, Franta)

78 km

5. La Garenne (Agen, Franta)

85 km

6. Salvaza (Carcassonne, Franta)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?