Holiday Inn Rotherham-Sheffield M1, Jct. 33 din Sheffield

WEST BAWTRY ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Rotherham-Sheffield M1, Jct. 33.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător, care se găsește în Rotherham, este o opțiune perfectă pentru familii. Holiday Inn Rotherham-Sheffield M1, Jct. 33 dispune de un total de 104 dormitoare. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Clienţii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite în reşedinţă. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Rotherham-Sheffield M1, Jct. 33 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sheffield?

1. Robin Hood (Doncaster / Sheffield, Marea Britanie)

24 km

2. Airport (Leeds / Bradford, Marea Britanie)

54 km

3. Manchester Airport (Manchester, Marea Britanie)

60 km

4. East Midlands (Nottingham, Marea Britanie)

64 km

5. Humberside (Humberside, Marea Britanie)

68 km

6. John Lennon (Liverpool, Marea Britanie)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?