Holiday Inn Resort Sanya Bay din Sanya

207 Sanya Bay Road, Tianya District

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Resort Sanya Bay.

Detalii cazare

Proprietatea se află la 11. 3 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Călătorii vor găsi aeroportul la 6. 0 kilometru(i). Cele 226 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 2004. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Holiday Inn Resort Sanya Bay. Această proprietate este prietenoasă cu mediul. null Toți cei care stau în această unitate de cazare îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Această proprietate dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Holiday Inn Resort Sanya Bay pentru confortul acestora. Există un program complet de activităţi organizate ideale pentru cei pasionaţi de sport şi pentru cei care vor să se bucure de o şedere activă. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Holiday Inn Resort Sanya Bay vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Resort Sanya Bay 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sanya?

1. Sanya (Sanya, China)

2 km

Care sunt conditiile de intrare in China?