Holiday Inn Hermosillo din Hermosillo

Blvd. Kino y Ramon Corral, Col. Country Club, S/N

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Hermosillo.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este localizat în Hermosillo. Poziționată la 3. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi aeroportul la 8. 0 kilometru(i). Un total de 133 camere de oaspeţi sunt disponibile la Holiday Inn Hermosillo pentru confortul oaspeţilor. Holiday Inn Hermosillo s-a bucurat de renovare în anul 2010. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această proprietate are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Unitatea de cazare oferă facilităţi de afaceri. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor putea să guste o gamă variată de specialităţi culinare atrăgătoare, care vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui tip de călător. Unele dintre aceste servicii ale Holiday Inn Hermosillo pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Hermosillo 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hermosillo?

1. General Pesqueir (Hermosillo, Mexic)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?