Holiday Inn Express Toulouse Airport din Toulouse

AVENUE DU GENERAL DE GAULLE, 39

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Toulouse Airport.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Blagnac. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Cele 119 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Holiday Inn Express Toulouse Airport a fost construit în anul 2006. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Holiday Inn Express Toulouse Airport oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Holiday Inn Express Toulouse Airport. Holiday Inn Express Toulouse Airport promovează o politică durabilă. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Toulouse Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Toulouse?

1. Blagnac (Toulouse, Franta)

1 km

2. Le Sequestre (Albi, Franta)

66 km

3. Mazamet (Castres, Franta)

73 km

4. Lalbenque (Cahors, Franta)

78 km

5. La Garenne (Agen, Franta)

85 km

6. Salvaza (Carcassonne, Franta)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?