Holiday Inn Express Strathclyde Park M74, Jct. 5 din Glasgow

HAMILTON ROAD, MOTHERWELL LANARKSHIRE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Strathclyde Park M74, Jct. 5.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Glasgow surroundings. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 7 kilometru(i) de unitatea de cazare. Există stații de transport în comun la 7. 9 kilometru(i) distanță. Oaspeții vor găsi aeroportul la 24. 8 kilometru(i). Un total de 120 camere sunt disponibile în incintă. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acesta este un hotel ecologic. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Strathclyde Park M74 Jct 5 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Glasgow?

1. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

24 km

2. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

45 km

3. Prestwick (Glasgow, Marea Britanie)

47 km

4. Airport (Dundee, Marea Britanie)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?