Holiday Inn Express Remscheid din Dusseldorf

Lenneper, 164

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Remscheid.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Remscheid. Cuibărită la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare este la 2. 5 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la doar câțiva pași de unitatea de cazare. Proprietatea este chiar lângă pârtii. Oaspeții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Cea mai apropiată plajă este chiar lângă unitatea de cazare. Unitatea de cazare se află în imediata vecinătate a portului. Numărul total de camere de oaspeți este de 136. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la acest hotel care asigură accesul cu scaune cu rotile şi care dispune de o serie de camere de oaspeți recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de serviciul de catering oferit aici. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Remscheid 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dusseldorf?

1. Muelheim (Essen, Germania)

32 km

2. Cologne (Cologne / Bonn, Germania)

33 km

3. International Airport (Dusseldorf, Germania)

33 km

4. Dortmund (Dortmund, Germania)

45 km

5. Moenchengladbach Apt (Dusseldorf, Germania)

50 km

6. Siegerland (Siegen, Germania)

79 km

7. Merzbrueck (Aachen, Germania)

82 km

8. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!