Holiday Inn Express Birmingham Redditch din Birmingham

HEWELL ROAD, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Birmingham Redditch.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se găsește în Redditch. Cuibărită la 400 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Reşedinţa cuprinde un total de 100 camere confortabile. Acest hotel a fost realizat în anul 2007. Clienţii pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Holiday Inn Express Birmingham Redditch. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullToți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Holiday Inn Express Birmingham Redditch este loial practicilor durabile ecologice. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Holiday Inn Express Birmingham Redditch poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Birmingham Redditch 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Birmingham?

1. Birmingham (Birmingham, Marea Britanie)

21 km

2. Coventry (Coventry, Marea Britanie)

31 km

3. Gloucestershire (Gloucester, Marea Britanie)

59 km

4. Raf Station (Brize Norton, Marea Britanie)

66 km

5. London Oxford (Oxford, Marea Britanie)

68 km

6. East Midlands (Nottingham, Marea Britanie)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?