Holiday Inn Express Berlin City Centre West din Berlin

KURFUERSTENSTRASSE, 78 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Berlin City Centre West.

Detalii cazare

Poziționată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 50 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). Premier Inn Berlin City Centre dispune de un total de 158 dormitoare. Premier Inn Berlin City Centre include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Premier Inn Berlin City Centre oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Premier Inn Berlin City Centre nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Premier Inn Berlin City Centre dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Premier Inn Berlin City Centre poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Premier Inn Berlin City Centre 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Berlin?

1. Tegel (Berlin, Germania)

6 km

2. Schoenefeld (Berlin, Germania)

16 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?