Holiday Inn Express Belfast City din Belfast

UNIVERSITY STREET, 106 A

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Express Belfast City.

Detalii cazare

Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1000 metru(i) de unitatea de cazare. Cele 171 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2018. Unitatea de cazare oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Holiday Inn Express Belfast City oferă servicii de recepţie 24h din 24h. La Holiday Inn Express Belfast City spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Holiday Inn Express Belfast City. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această reşedinţă, ideală pentru călătoriile de afaceri. Oaspeţii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Holiday Inn Express Belfast City. Oaspeţii îşi vor umple ziua de energie cu felurile de mâncare delicioase servite la diversele opţiuni gastronomice. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Belfast City 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Belfast?

1. George Best City Apt (Belfast, Marea Britanie)

4 km

2. International (Belfast, Marea Britanie)

20 km

3. Eglinton (Londonderry / Derry, Marea Britanie)

93 km

4. Campbeltown (Campbeltown, Marea Britanie)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?