Holiday Inn Bordeaux Sud Pessac din Bordeaux

AVENUE ANTOINE BECQUEREL, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Holiday Inn Bordeaux Sud Pessac.

Detalii cazare

Situat la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de proprietate. La 200 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Cele 90 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2019. Holiday Inn Bordeaux Sud Pessac include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Vizitatorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Holiday Inn Bordeaux Sud Pessac nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare. Această reşedinţă are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Holiday Inn Bordeaux Sud Pessac poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Bordeaux Sud Pessac 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bordeaux?

1. Merignac (Bordeaux, Franta)

6 km

2. Roumaniere (Bergerac, Franta)

91 km

3. Medis (Royan, Franta)

96 km

4. Chateaubernard (Cognac, Franta)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?