Hinterland Hotel Nerang din Gold Coast

53 STATION STREET NERANG

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hinterland Hotel Nerang.

Detalii cazare

Cu locația în Springbrook, Hinterland Hotel Nerang este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Gold Coast. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Curăţenie zilnică, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, covoare, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt teren de golf (maxim la 3 km), loc de joacă pentru copii, club copii, biliard, grădină. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Gold Coast, Hinterland Hotel Nerang vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Hinterland Hotel Nerang 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Gold Coast?

1. Southport (Southport, Australia)

8 km

2. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

25 km

3. Brisbane (Brisbane, Australia)

70 km

4. Lismore (Lismore, Australia)

93 km

5. Byron Gateway (Ballina, Australia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică