Hilton Tokyo Narita Airport Hotel din Tokyo

456 Kosuge, 456

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Tokyo Narita Airport Hotel.

Detalii cazare

Un total de 548 camere sunt disponibile în incintă. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Toți oaspeții care stau la această proprietate se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Din nefericire, nu există dormitoare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare la Hilton Tokyo Narita Airport Hotel. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Oaspeţii îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare ale unităţii de cazare. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Tokyo Narita Airport Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tokyo?

1. Narita (Tokyo, Japonia)

3 km

2. Ibaraki (Ibaraki, Japonia)

44 km

3. Haneda (Tokyo, Japonia)

57 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?