Hilton Taghazout Bay Beach Resort&Spa din Agadir

Station Touristique,Taghazout Bay Bay Km, 17 Route

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Taghazout Bay Beach Resort&Spa.

Detalii cazare

Poziționată la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de resort. La 20 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 20 metri de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 4. 1 kilometru(i). Această proprietate dispune de 170 dormitoare confortabile. Hilton Taghazout Bay Beach Resort & Spa oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Hilton Taghazout Bay Beach Resort & Spa oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Hilton Taghazout Bay Beach Resort & Spa dispune de o serie de camere de oaspeţi accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hilton Taghazout Bay Beach Resort & Spa. Hilton Taghazout Bay Beach Resort & Spa oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această proprietate au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Hilton Taghazout Bay Beach Resort & Spa dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Salonul de luat masa îi invită pe oaspeţi să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Hilton Taghazout Bay Beach Resort & Spa vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Taghazout Bay Beach Resort&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Agadir?

1. Al Massira (Agadir, Maroc)

34 km

2. Mogador (Essaouira, Maroc)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!