Hilton Sao Paulo Morumbi din Sao Paolo

Sao Paolo, Sao Paulo, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Sao Paulo Morumbi.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor se găsește în Sao Paulo - City. Proprietatea se află la 2. 0 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Oaspeții vor găsi aeroportul la 6. 0 kilometru(i). Numărul total de camere este de 503. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2009. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, Hilton Sao Paulo Morumbi oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Hilton Sao Paulo Morumbi nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullHilton Sao Paulo Morumbi furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Hilton Sao Paulo Morumbi promovează o politică durabilă. Datorită serviciilor sale de întreţinere şi relaxare, această unitate de cazare este ideală pentru o pauză de relaxare de la stresul şi tensiunea rutinei. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această unitate de cazare. Persoanele mai active vor avea posibilitatea să practice numeroase sporturi şi activităţi în această proprietate. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această proprietate garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Sao Paulo Morumbi 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

4 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

29 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

80 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?