Hilton Garden Inn Toronto Vaughan din Toronto

3201 HIGHWAY 7 WEST

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Garden Inn Toronto Vaughan.

Detalii cazare

Cele 155 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care cei care stau în această clădire să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Totodată, această reşedinţă a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Această proprietate dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de serviciul de catering oferit aici. Clienţii se vor bucura de o şedere plăcută în această reşedinţă care oferă o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Garden Inn Toronto Vaughan 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Toronto?

1. Pearson Intl (Toronto, Canada)

13 km

2. Buttonville (Toronto, Canada)

15 km

3. City Centre Apt (Toronto, Canada)

20 km

4. Oshawa (Oshawa, Canada)

52 km

5. Saint Catharines (Saint Catharines, Canada)

72 km

6. Hamilton Jc Munro Intl (Toronto, Canada)

76 km

7. Kitchener (Kitchener, Canada)

78 km

8. Niagara Falls Intl (Niagara Falls, Statele Unite ale Americii / SUA)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?