Hilton Garden Inn Santa Fe din Mexico City

Calle 3 Col. Lomas de Santa Fe, 55

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Garden Inn Santa Fe.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Santa Fe. Această reşedinţă oferă un total de 190 dormitoare. Hilton Garden Inn Santa Fe a fost clădit în anul 2005. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Acest hotel este loial practicilor ecologice. Hilton Garden Inn Santa Fe dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile la acest hotel, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Vizitatorii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Hilton Garden Inn Santa Fe. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Garden Inn Santa Fe 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mexico City?

1. Juarez Intl (Mexico City, Mexic)

20 km

2. Toluca (Mexico City, Mexic)

32 km

3. Cuernavaca (Cuernavaca, Mexic)

58 km

4. Huejotsingo (Puebla, Mexic)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?