Hilton Garden Inn Montevideo din Montevideo

Av. Dr. Luis Bonavita Montevideo, Montevideo

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Garden Inn Montevideo.

Detalii cazare

Situată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 3. 0 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi aeroportul la 13. 1 kilometru(i). Proprietatea este la 7. 3 kilometru(i) de port. Hilton Garden Inn Montevideo numără un total de 172 camere de oaspeţi. Anul construcţiei acestei proprietăţi este 2015. Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Hilton Garden Inn Montevideo oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullExistă o parcare la Hilton Garden Inn Montevideo. Această unitate de cazare este prietenoasă cu mediul. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. Unele dintre aceste servicii ale Hilton Garden Inn Montevideo pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Garden Inn Montevideo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Montevideo?

1. Carrasco (Montevideo, Uruguay)

12 km

2. Punta Del Este (Punta del Este, Uruguay)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Uruguay?