Hilton Garden Inn Cusco din Cuzco

Santa Ana, Avenida Apurimac 207, Cusco

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Garden Inn Cusco.

Detalii cazare

Poziționată la 600 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Oaspeții vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Un total de 137 camere de oaspeţi sunt disponibile la Hilton Garden Inn Cusco pentru confortul oaspeţilor. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hilton Garden Inn Cusco. Hilton Garden Inn Cusco este loial practicilor durabile ecologice. Clienţii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Cei care stau în această clădire se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice de aici. Această reşedinţă oferă o gamă deosebită de opţiuni de luat masa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor oaspeţilor. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Garden Inn Cusco 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cuzco?

1. Velazco Astete (Cuzco, Peru)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in Peru?