Heritance Kandalama din Dambulla

Dambulla, Sri Lanka, Sri Lanka

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Heritance Kandalama.

Detalii cazare

Heritance Kandalama este o alegere populară între călători în orașul Sigiriya, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), cadă cu hidromasaj, camere nefumători pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi trasee de drumeţie, centru de fitness, piscină exterioară, spa, masaj. Heritance Kandalama este o alegere excelentă de unde puteți explora Sigiriya sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Heritance Kandalama 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Dambulla?

Obiective turistice regiune

Localitatea Cartagena

Catedrala St.Louis din Cartagina

Care sunt conditiile de intrare in Sri Lanka?