Heritage Bangkok din Bangkok

SOI NARATHIVAS 3 , NARATHIVAS ROAD SILOM, 198

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Heritage Bangkok.

Detalii cazare

The Heritage Silom Hotel este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Bangkok. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, imprimantă sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă ceai gratuit, prosoape, ness gratuit, televizor ecran plat, oglindă. Accesul la centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa, masaj hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. The Heritage Silom Hotel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Bangkok.

Nume cazare de la furnizor: Heritage Bangkok 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

23 km

2. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?