Heidi din Arieseni

Arieseni, Alba, Transilvania, Romania

Detalii cazare

ste situata in satul de vacanta  Vartop-Arieseni,la limita dintre Judetul Bihor si Judetul Alba,pe DN 75,la 110 km de Oradea si 150 km de Deva,160 Km de Cluj si 130 Km de Alba Iulia.
  Constructia este asezata la 200 m distanta  de Partia de ski  Vartop,loc frecventat  de turisti atat iarna cat si vara.
  Pensiunea este clasificata la 2 margarete si este construita in anul 2004,fiind dotata cu 9 dormitoare ( 8 camere cu cate 2 locuri si 1 camera cu  4 locuri),7 bai, living ,bucatarie, avand in total 20 locuri de cazare.
  Dintre camere 5 sunt dotate cu baie proprie,iar  4 camere au 2 bai disponibile la mansarda si la parter.
  Fiecare camera  are in dotare televizor cu cablu si seif.
  Pensiunea  mai dispune de incalzire centrala,apa calda si rece permanent,bucatarie utilata,living cu LCD  si DVD,internet  wireless gratuit ,gratar in curte,foisor ,balansoar si un ciubar ( butoi ) de baie cu apa calda,parcare gratuita.

Citeste mai departe...   Vartop, un sat turistic, o noua statiune din Romania Vârtopul s-a cocoţat pe crestele Masivului Bihariei, la graniţa între judeţele Bihor şi Alba. Ambiţia autorităţilor locale şi investitorilor a creat aici 70 de pensiuni şi hoteluri, dar şi un domeniu schiabil de doi kilometri.

Satul din nori

Un cu totul alt zăcământ este descoperit cu vreo 20 de ani în urmă. Şi valorificat deja de o bună bucată de timp încoace. Turismul. Pentru asta era însă nevoie de o nouă localitate. Cât mai aproape de sursă, la aproximativ 1.200 de metri altitudine, în Masivul Biharia, chiar la limita vestică a Parcului Natural Apuseni. Aşa se pun bazele satului Vârtop, prima autorizaţie de construcţie, după cum arată autorităţile locale, fiind dată în 2001. Foarte bine poziţionat satul turistic sau cum i se mai spune - staţiune de interes local. Se află pe drumul naţional care leagă două centre urbane importante din vestul ţării - Oradea şi Alba Iulia. Vârtopul te aşteaptă la capătul unui drum de 16 kilometri, după ce ai plecat din Nucet, după nesfârşite serpentine. Te strecori printre stânci şi prăpăstii, însă ai un foarte bun punct de reper - vârful Bihorul, cel mai înalt din Apuseni, la cei 1.849 de metri ai săi. Pădurea te lasă să vezi cel mai nou cartier al Nucetului abia când ai ajuns la câţiva paşi de destinaţie.   Nume cazare de la furnizor: Cabana1 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.