Haus Zirmbachalm (Kht 100) din Kuhtai

Kuhtai, Tirol, Tirol, Austria

Detalii cazare

Localizare: Proprietatea se afla la altitudinea de 1783m, la 3km de centrul orasului Kühtai.

Facilitati: Partia de schi este la 3km, iar statia de autobuz pentru schi este la 20m. Cel mai apropiat loc pentru cumparaturi (Kühtai) este la 3km. Parcarea este pe proprietate. Cu utilizare in comun contra cost: sauna. Servicii de panificatie, depozitare de schiuri/clapari. Cu plata la fata locului, la cerere: mic dejun, demipensiune. Balcon. Sunt admise animalele de companie.

Dotari camere: KHT100: casa atasata unei alte case, 8 persoane, 5 camere, 4 dormitoare, 1 baie, aproximativ 90m2, 1 etaj, apartament la etaj 1. Acces separat la proprietate pe scari exterioare. Mobilierul este mai vechi, rustic. TV satelit. Zona de luat masa este in bucatarie. Bucataria este separata si dotata cu: 4 plite ceramice, cuptor, masina de spalat vase, frigider, aparat de cafea, boiler. Dormitor 1: pat dublu. Dormitor 2: pat dublu. Dormitor 3: 2 paturi simple. Dormitor 4: pat supraetajat. Grup sanitar 1: dus, WC.Nume cazare de la furnizor: Haus Zirmbachalm (Kht 100) 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Kuhtai?

Obiective turistice adiacente

Regiunea Tirol

Lacul Achensee & imprejurimile

Care sunt conditiile de intrare in Austria?