Haus Anny (Vnt 130, Vnt 132) din Vent

Vent, Tirol, Tirol, Austria

Detalii cazare

Localizare: Proprietatea se afla intr-o zona suburbana, la 200m de centrul orasului Vent si la 17km de Sölden.

Facilitati: Partia de schi cross-country este la 350m, iar partiile de schi DSB Stableinalm si Skigebiet Sölden sunt la 300m, respectiv 17km. Statia de autobuz pentru schi (transfer gratuit) este la 100m. Cel mai apropiat loc pentru a face cumparaturi este la 200m. Parcarea se face pe proprietate. Servicii de panificatie, depozitare de schiuri/clapari, incalzire clapari. Cu plata la fata locului, la cerere: mic dejun. Balcon. Sunt admise animalele de companie.

Dotari camere:

VNT130: apartament, 2-4 persoane, 2 camere, 1 dormitor, 1 baie, aproximativ 40m2, 1 etaj, apartament la etaj 1. Nota: proprietarul si organizatorii de vacante locuiesc in casa. Mobilierul este functional, standard de vacanta, podeaua este laminata. TV satelit, acces la internet wireless contra cost, incalzire electrica. Livingul are o canapea extensibila dubla. Zona de luat masa este in living. Chicineta este in living si dotata cu: 2 plite electrice, frigider, aparat de cafea, boiler, toaster. Dormitor 1: pat dublu. Grup sanitar 1: dus, WC.

VNT132: apartament, 2-4 persoane, 2 camere, 1 dormitor, 1 baie, aproximativ 35m2, 1 etaj, apartament la etaj 2. Nota: proprietarul si organizatorii de vacante locuiesc in casa. Mobilierul este functional, standard de vacanta, pe podea este mocheta. TV satelit, acces la internet wireless contra cost, incalzire electrica. Livingul este sub panta acoperisului si are o canapea extensibila dubla. Zona de luat masa este in living. Chicineta este in living si este dotata cu: 2 plite electrice, frigider, aparat de cafea, boiler, toaster. Dormitor 1: sub panta acoperisului, pat queensize, fereastra de mansarda. Grup sanitar 1: dus, WC.Nume cazare de la furnizor: Haus Anny (Vnt 130, Vnt 132) 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Vent?

Obiective turistice adiacente

Regiunea Tirol

Lacul Achensee & imprejurimile

Care sunt conditiile de intrare in Austria?