Hathaa Beach Maldives din Hulhumale

TripAdvisor, nota 3.5

Lot: 10711, Beach Road, Hulhumale

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hathaa Beach Maldives.

Detalii cazare

Hathaa Beach Maldives este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Male oraş&aeroport. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Facilități cum ar fi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, băuturi gratuite întâmpinare, oglindă. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ ambarcaţiuni, canoe, închiriere echipament sport nautic, snorkeling, scufundări, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Male oraş&aeroport, Hathaa Beach Maldives vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Hathaa Beach Maldives 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hulhumale?

1. Male Intl (Male, Maldive)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Maldive?