Hacienda El Santuario San Miguel De Allende din San Miguel de Allende

TERRAPLÉN, CENTRO, 42

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hacienda El Santuario San Miguel De Allende.

Detalii cazare

Acest hotel boutique confortabil este localizat în San Miguel de Allende. Poziționată la 200 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află în apropiere de hotelul boutique. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4. 0 kilometru(i) de hotelul boutique. La 200 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Numărul total de camere de oaspeți este de 30. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Hacienda El Santuario San Miguel de Allende. Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Hacienda El Santuario San Miguel de Allende se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Cei care stau în această clădire se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hacienda El Santuario San Miguel De Allende 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Miguel de Allende?

1. Queretaro (Queretaro, Mexic)

49 km

2. Guanajuato Del Bajio (Leon, Mexic)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?